Design lemmikkituottet

Kuppien tarina lähti siitä, kun omat pienet koiramme söivät perinteisistä lemmikeille tarkoitetuista kupeista. Tuli ajatus, että olisi ihanaa kun nämä rakkaat karvaiset perheenjäsenet saisivat syödä luonnollisista ja myrkyttömistä kupeista. Yhtenä päivänä ensimmäinen kuppi oli valmis ja sehän oli selvää, että lähdemme tekemään näitä ekologisia ja luonnollisia kuppeja kaikille ihanille koirille ja kissoille. Näin syntyi meidän kaunis lemmikkikuppi. 

Tony's Wood lemmikkikuppi on uniikki sisustuselementti, sillä jokainen kuppi sorvataan perinteisesti käsin alusta loppuun. Kuppi on myös todella käytännöllinen, sillä siinä on vaihdettava metallikippo joka on helppo pestä pesukoneessa sekä pohjassa on aito nahka jotta se pysyy hyvin lattiassa.


Ekologinen, kaunis sekä korkealaatuinen tuote on tehty rakkaudella lemmikkejä varten.

Pähkinäpuu

JalavaKotimainen JalavaJalava


Saarni

Pähkinä & KoivuPähkinä & Saarni


Nahkapohja sekä vaihdettava teräskuppi


Kuppien käyttö ja huolto


Näitä kauniita lemmikkikuppeja löytyy kahdessa koossa. Kätevät sisäkupit ovat ruostumatonta terästä ja soveltuvat astianpesukoneeseen. Sisäkuppeja löytyy kaikista hyvin varustelluista lemmikkikaupoista.  Puun sekä nahkapohjan huolto tehdään esimerkiksi pellavaöljyllä. 

Jokainen kuppi tehdään käsin ja jokainen puu on erilainen joten värivaihteluja voi esiintyä. Myös puun syyn kuviot voivat erota kuvissa olevien kuppien kanssa. 

Koko S 160 ml  

Koko M 350 ml

Tony's Wood
Kaikki oikeudet pidätetään 2018
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita